تخفیف دوره تندخوانی فرزانگان تا 1 خرداد - «کتاب بخوانیم»

0 روز 0 ساعت 0 دقیقه 0 ثانیه
ثبت‌ نام | ورود
منوی دسته بندی

نبوغ چیست و چگونه نابغه شویم؟ آشنایی مقدماتی با چیستی نبوغ

نبوغ

نبوغ چیست و چگونه نابغه شویم؟ چه کارهایی را باید انجام دهیم؟ آیا کسب نبوغ ذاتی است یا فقط یک مهارت می‌باشد؟ به طور کلی نبوغ چه کمکی به ارتقای سطح زندگی فردی و شغلی‌مان خواهد کرد؟ از قدرت اعجاب انگیز و اسرار آمیز نبوغ چه می‌دانید؟ آیا نبوغ همان هوش است؟ امروز در این مقاله نبوغ چیست و چگونه نابغه شویم می‌خواهیم تا علاوه بر پاسخ به سوالات مذکور در خصوص چیستی و ماهیت نبوغ به شکل مقدماتی مطالب کارآمد و موثری را بیان نماییم که دید روشن و صحیحی را در خصوص موضوع نبوغ یا به شما می‌دهد.

سوالاتی بسیار دقیق و کاربردی که می‌تواند زندگی شما را در تمامی جنبه‌ها دگرگون و متحول سازد و افق دید شما را از دروازه‌های دیگر که قرار است از این پس با آن به این کره خاکی نگاه کنید تنظیم نماید. شما با آگاهی پیدا نمودن از این مفهوم بسیار مهم و تاثیرگذار به درک و شناخت ممتازی از جهان و از همه مهم‌تر خودتان خواهید رسید، که افضل از هر امر دیگری می‌باشد. به‌یاد داشته باشید که «خودشناسی» پایه و بنیان فوران نوآوری و شکوفایی روح و قلب است.

آگاهی‌ها و اطلاعاتی نو که ویژه شخص شما هستند، برای شما ساخته شده‌اند و تنها در جهت رسیدن شما به آرزوها، رویاها و اهدافتان کاربرد دارد. لازم به ذکر است که از تعداد کل جمعیت جهان، تنها ۵ درصد از کل مردم وجود دارند که از این قوه و نیروی الهی به شکل کامل استفاده می‌کنند و نتایج باورنکردنی را به دست می‌آورند.

این موضوع به این معنی است که عملاً ۹۵ درصد از کل مردم عالم از این نیروی الهی بی‌بهره هستند. «پس حداقل شما جزو آن دسته نباشید»

کلیه آگاهی‌ها و مفاهیمی که در این مقاله کاربردی مطالعه می‌کنید برای اولین بار می‌باشد که با این رویکرد ارائه می‌گردد. لذا؛ لازم است تا با دقت و تمرکز بالاتری مطالعه کنید چراکه سطح کیفی مفاهیم مذکور حاصل ترکیب چندین معنا و تجربه متفاوت و متشابه با کیفیت‌های گوناگون است.

از این رو قابلیت تغییر و الهام‌بخشی به مراتب بالاتری را نیز به همراه خواهد داشت.

نبوغ چیست و نابغه کیست

پیش از آنکه شروع به مطالعه نمایید در این ایستگاه نخست کمی فکر کنید و با خودتان به گفت‌وگو بپردازید. آیا «نبوغ» یک امر ذاتی خدادادی است که خدا فقط آن را به افراد محدود و ویژه‌ای می‌بخشد یا ذاتی انسان از بدو تولد می‌باشد؟ پس از آنکه به یک پاسخ روشنی دست یافتید به سراغ پرسش‌های بعدی بروید و آنها را نیز ضمیمه پاسخ‌تان نمایید.

این کار منجر می‌شود تا ذهن‌تان با یک پیشفرض مطالعه را آغاز کند و درک مطالب به شکل روان و ساده‌تری برایتان محقق گردد. استخراج پاسخ پرسش‌های مذکور انگیزه و تمایل شما را برای درک موثر و واضح‌تر معانی مضاعف‌تر می‌نماید.

معنی نبوغ

معنی نبوغ به انگلیسی: Genius و به فارسی: «استعداد و توانمندی» است.

شما چطور فکر می‌کنید؟

آیا ما باید به همین مقدار کم بسنده کنیم؟

آیا معنای و کشف استعدادها و توانمندی‌های پنهان وجودمان کفایت می‌کند؟ پاسخ قطعاً خیر است چرا که معنا و مفهوم نبوغ بسیار گسترده و وسیع است.

شناخت استعداد و توانمندی‌های درونی بخش کوچکی از این نیروی قدرمند الهی است. ما با استفاده از این نیروی الهی به آسانی می‌توانیم به ابعاد ظریف و حساس مفاهیم به سادگی بی ببریم و هم‌چنین با کیفیت بالا دست به اکتشافات نادر، بکر و خیره کننده بزنیم. مثال آن دسته از نوابغ برتر تاریخ گواه بر این موضوع است از ابن سینا تا مریم میرزاخانی و… نمونه‌های بارز و مشهود آن است.

نبوغ چیست

حال اگر بخواهیم به تعریف و شناخت واضح تری نسبت به کسب نبوغ برسیم لازم است تا ابتدا با مفهوم اصلی آن آشنا شویم. نبوغ به معنای یک آگاهی بی پایان، وسیع و در عین حال راهگشا است. آگاهی بسیار قدرتمند و خارق‌العاده‌ای که راه حل تمامی مسائل را می‌داند و به صورت جدی در صدد مرتفع نمودن آن بر می‌آید.

یک آگاهی خالص، پاک و الهی که جواب همه سوالات را در خود دارد و انسانها را از راه‌های عجیب و باورنکردنی به جواب می‌رساند(راه‌ها و پاسخ‌هایی که ورای تصورات ما هستند).

همانگونه که بیان شد تریف کامل و دقیق را نمی‌توان از نبوغ و قدرت آن ارائه داد. طبق آخرین یافته‌های علمی در حوزه مغز فقط می‌توانیم آن را یک نیروی الهی که فراتر از اندیشه و بینش ما است توصیف کنیم. علت این نامگذاری هم بسیار روشن است زیرا این نیرو یک رسالت دارد آن هم چیزی جز موفقیت و رسیدن به سعادت انسانها نیست.

فقط با دریافت این آگاهی‌ها قادراید تا به درک راه حل‌ها و پاسخ‌ها برسید. شما با رسیدن به نبوغ می‌توانید به عالی‌ترین سطح علمی، تجربه و رونق درکسب و کارتان برسید.

ارتباط استعداد و تاثیر آن در نبوغ

همانطور که مشاهده می‌کنید در دنیای امروز تعریف همه چیز در حال دگرگونی است. لازمه موفقیت فردی و شغلی در روزگار امروز کشف استعدادهای خدادادی بیان شده است. کمی در این خصوص تامل کنید به نظرتان چرا این گونه است؟ پاسخ کاملا واضح است انسان‌هایی که بدون در نظر گرفتن خلاقیت، توانمندی‌های درونی و ایمان به خداوند شروع به حرکت و یا انجام دادن کاری می‌کنند در نهایت به نتایج و دستاوردهای بسیار کوچک و بی ارزشی می‌رسند.

این عشق و توانمندی‌های درونی است که ما را به حرکت رو به جلو و فتح قله‌های پیش‌روی وامی ‌دارد، بدون در نظر گرفتن مسائل و سختی‌هایی که ممکن است در آینده در برابر مان قرار گیرد. دقیقا در این زمان‌ها است که آن انگیزه رسیدن به یک موقعیت و جایگاه شغلی رویایی فراموش می‌گردد و اتفاقات جدید و شگفت انگیز یکی پس از دیگری وارد زندگی مان می‌شوند.

اگر نگاهی به زندگی موفق‌ترین افراد جهان بیندازید دقیقا متوجه این موضوع حیاتی خواهید شد. کلیه افراد موفق از نوابغ علمی، ادبی و هنری گرفته تا حتی ساده‌ترین کارآفرینان موفق در یک کشور و یا استان کوچک تماما از یک ویژگی مشترک برخوردار اند و آن هم (عشق به کار است نه عشق به پول نهفته در کار). استعداد همان انگیزه به انجام کار است که شعله اشتیاق انسانها را برای انجام مداوم و مستمر حرفه مورد نظر خود فروزان‌تر می‌سازد.

ارتباط نبوغ با تحصیلات چیست

لازم می‌دانیم که پیش از ارائه مطالب بیشتر در خصوص مثال قبلی که در محور تحصیلات عنوان شد توضیحات شفاف تری را جهت درک بهتر شما عزیزان بیان کنیم. دوستان عزیز مقصود ما از این مثال، مجزا دانستن امر تحصیلات با آینده شغلی است. زیرا به لحاظ علمی و تجربی باید یک تمیز جدی میان این دو مفهوم قائل شد.

چرا که اگر علاقه حقیقی و راستین به تحصیلات، کسب دانش و مطالعه در وجود انسان نباشد و فقط رسیدن به یک جایگاه اجتماعی فوق ‌العاده همراه با یک حقوق ایده آل صرف مدنظر باشد، امکان آنکه این افراد به موفقیت نه تنها اسرار آمیز بلکه قابل قبول دست یابند بسیار کم و یا حتی نادر خواهد بود.

در خصوص این مطلب مهم که بسیار حائز اهمیت می‌باشد که به صورت جداگانه مقاله را آماده خواهیم نمود لذا به علت مهم بودن موضوع و ارتباط آن با مبحث استعداد لازم دانستیم تا در این بخش از آن نیز استفاده کنیم.

معنی نابغه چیست

نابغه به انگلیسی: Wizard به معنی بزرگوار است و به کسی گفته می‌شودکه از هوش و استعداد فوق العاده عالی برخوردار باشد. در لغت نامه دهخدا نیز معنی نابغه به فردی اطلاق شده که از هوشمندی و تیزهوشی بسیار بالایی برخوردار است.

نابغه کیست و ‌ویژگی‌هایی آن

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که فرد نابغه در قدم اول باید استعدادهای ذاتی و منحصر به فرد خود را که از جانب خداوند دریافت نموده است شناسایی کند و در گام دوم در آن مسیر با پویایی هرچه تمام حرکت نماید. در حقیقت باید گفت که شکوفایی ذهنی، خلاقیت و هم‌چنین رشد روز افزون زمانی محقق می‌گردد که ما در مسیر علایق‌مان با قدرت حرکت کنیم.

نقشه راه نوابغ فقط خودشناسی است

به بیان دیگر یک فرد نابغه در مرحله نخست می‌کوشد تا خواسته‌ها و آرزوهایشان را به خوبی بشناسد. زیرا انگیزه حرکت به جهت کسب نتایج بزرگ، حل مسئله و مواجه با انوع پیشامدهای ناگوار فقط با وجود خودشناسی که همان شناسایی رسالت و غایت فردی است پدیدار می‌شود.

لازم به ذکر است از آنجایی که مسئله خودشناسی در طول تاریخ از جنبه بسیار جدی برخوردار است می‌توان به جرعت گفت که تنها راه برای موفقیت نیز است.

اگر زیری ز خود خواهی زبر شو، خدا خواهی بخود نزدیک تر شو. اقبال لاهوری

اگر فردی در کوشش شناخت خود و من درونی نباشد، انگیزه ای برای کنکاو وجودی خود نداشته باشد و عشق به اصلاح و حرکت به سمت دانایی و زیبایی را در خود رشد و نمو ندهد به هیچ فضیلت، دانایی، کمال، ثروت و از همه مهم تر معرفتی دست پیدا نخواهد کرد.

زیرا جهان و نظام آفرینش طبق قاعده کوآنتومی در علم فیزیک به تک تک افکار، باور و واکنش‌های ریز و درشت ما واکنش نشان می‌دهد حال چنانچه این کنش‌ها مثبت، سازنده و رو به جلو باشد نظام آفرینش جهانی سرشار از مهربانی و سعادت را به ما نشان خواهد داد و چنانچه منفی، اخلالگر و تحریف باشد آفرینش جهانی سراسر دروغ و درویی را به ما نشان خواهد داد.

با توجه به قاعده بیان شده حال دقیق تر می‌توانیم به مضون سوره رعد آیه 27 پی‌ببریم.

كافران مى‌گويند: چرا از سوی پروردگارش معجزه‌اى بر او نازل نمى‌شود؟ بگو: خدا هر كه را بخواهد گمراه مى‌كند و هر كه را به درگاه او روى كند هدايت مى‌نماید.

از آنجایی که همه انسانها از موهبی به نام عقل، اندیشه و تفکر برخوردار هستند به سادگی می‌توانند تمایز بین درست و نادرست، خوب از بد، زشتی و زیبایی و هم‌چنین پاکی و ناپاکی را از یکدیگر تشخیص دهند. قوه تشخیص بزرگ‌ترین عادل و آزادی عملی است که خدا در انسان نهاده زیرا این ما هستیم که می‌توانیم به واسطه آن راه درست را انتخاب و در انتها سرنوشت خودمان را رقم بزنیم.

هیچ کسی خارج از ما توانایی انتخاب نوع زندگی و سبک رفتاری ما را ندارد مگر آنکه خودمان بخواهیم.

لذا این ما هستیم که با توجه به نوع نگاه‌مان در هرثانیه، اتفاقات و رویدادهای یک روز بعد و یا حتی یک سال بعد مان را رقم می‌زنیم. مراقب افکار، کلام و رفتارمان باشیم و اساس آن را برپایه صداقت، راستی و نیکویی بنا کنیم چرا که اساس خودشناسی و رسیدن به نبوغ است.

آیه مذکور به ما می‌آموزد تا احساس ارزشمندی و لیاقت را در خودمان از نو ایجاد و هر لحظه آن را به بهترین نحوه ممکن بارور سازیم تا به جایگاهی برسیم که هر آنچه را اراده کنیم به‌دست آوریم، موضوعی که در دنیای امروز به فراموشی سپری شده.

شناسایی علایق واقعی یعنی خودشناسی و استعداد

معنا و مفهوم نبوغ بسیار گسترده است که به جهت کاربرد ضروری آن ما شاهد یک موضوع از زیر مجموعه آن تحت عنوان استعداد هستیم که طبق جدیدترین و بروزترین تحقیقات دانشمندان و محققان حوزه ذهن و یادگیری، این نیرو و توانمندی حیرت آور الهی به عنوان یک عامل قدرتمند کلیدی جهت رشد و پیشرفت در تمامی جنبه‌های زندگی شخصی و کسب و کار انسان‌ها تعریف شده است.

بدون در نظر داشتن این معنا که از زیر مجموعه‌های موضوع نبوغ است ما قادر به کشف راه‌های نو و خلاقانه و همچنین ایده‌های مبتکرانه به جهت ارتقاء سطح توانمندی‌های مان که در مسیر تحقق هر چه بیشتر آرزوهایمان است نمی‌باشیم. از این جنس مثالها را می‌توانید به وفور در زندگی روزمرِتان مشاهده کنید.

انسان‌هایی که تعریف موفقیت و ثروت را به نحو دیگری درک کرده اند، حال علاوه بر عدم رسیدن به خواسته‌هایشان با مسائل متعدد و جدی‌‌تری نیز مواجه هستند.

راهکارهای کارآمد برای نبوغ چیست

  • اما برای آنکه بتوانیم به این سطح از آگاهی دست یابیم چه کارهایی را باید انجام دهیم یا در اولویت بگذاریم؟
  • آیا باید یک سری از فعالیت‌های فیزیکی را به صورت مستمر تکرار کنیم یا برعکس برای رسیدن به نبوغ پرورش ذهن مورد نیاز است؟

برای آنکه بفهمیم نبوغ یعنی چه و چگونه نابغه شویم و همچنین برای یافتن راهکارهای گوناگون به جهت موفقیت و شکوفایی هر چه بیشتر در این حوزه، توضیحات و ایده‌های فوق العاده بی نظیری در دوره جامع تندخوانی فرزانگان ارائه شده است که ما در مقاله نبوغ یعنی چه و چگونه نابغه شویم به بخشی از آن اشاره می‌کنیم.

برای کسب نبوغ مطالعه کنید و کتاب بخوانید

یکی از مواردی که شما را به نبوغ می‌رساند و قدرت درک شما را به مراتب افزایش می‌دهد فرآیند مطالعه یا دریافت اطلاعات است. فرآینده مطالعه یا همان دریافت اطلاعات چندین فایده اساسی را به دنبال داردکه در مقالات مرتبط کانون به شکل مفصل به آن اشاره شده است.

از مهم‌ترین جنبه‌های مطالعه صحیح که اگر طبق قواعد آن انجام گردد (فراگیری مهارت تندخوانی) نتیجه بخش می‌شود موضوع انگیزه و افزایش انگیزه است.

نقش احساس خوب در پروش نبوغ چیست

برای دریافت آگاهی‌های الهی و کسب نبوغ همیشه و در همه حال باید احساس خوب را در خود زنده نگه دارید. یادتان باشد برای موفقیت در هر کاری احساس عالی و آرامش را در اولویت قرار دهید زیرا کلید دستیابی به تمامی این موارد بیان شده است. شما زمانی که طبق قواعد و اصول مطالعه شروع به دریافت اطلاعات می‌نماید به راحتی موضوعات را درک کرده و آنها را در حافظه خود ذخیره می‌کنید.

در حقیقت قواعد مذکور قدرت حافظه و تمرکز حواس شما را چندین برابر می‌سازد.

این فرآیند اگر به صورت روزانه و دقیق انجام پذیرد علاقه شما را چندین برابر نسبت به مطالعه افزایش داده و منجر به تقویت احساس خوب و در نهایت منجر به آرامش، رشد و توسعه فردی می‌گردد. یک آرامش درونی و در عین حال حقیقی و سالم که باعث می‌شود سرعت محقق شدن خواسته‌ها و رویاهای‌تان افزایش یابد که این روند به نوبه خود یک (شاهکار) است.

نقش کلیدی باورسازی در نبوغ چیست

سومین اقدامی که می‌تواند در امر کسب نبوغ و همچنین رسیدن به آگاهی‌های نو و پویا ضروری باشد، باورپذیری مفهومی تحت عنوان دریافت اطلاعات و الهامات توسط خداوند متعال است. آیا باور دارید که می‌توانید به اطلاعاتی که توسط خداوند در هر لحظه در حال مخابره شدن است دست یابید؟

در خصوص این مفهوم هم توضیحات بسیار جامع و کاربردی توسط اینجانب در دوره جامع تندخوانی فرزانگان ارائه شده است.

اعجاز نبوغ در سرآمدان جهان

حالا که با مفهوم نبوغ چیست به خوبی آشنا شدید بگذارید تا شما را با قدرت نبوغ و معجزات حیرت آور آن در افراد مطرح و سرآمد جهانی آشنا سازیم. انسان‌های بزرگ و خارق العاده ای که نتها خود بلکه جهان پیرامون شان را تغییر دادند و با تولید نظم و زیبایی زمینه شکوفایی خرد و دانش را بیش از گذشته پدیدار نمودند.

تمامی انسان‌های مطرح، بزرگ و برجسته تاریخ از نوابغ علمی تا بزرگ‌ترین شعرا، مخترعان و فلاسفه تماماً تحت تأثیر این آگاهی‌های الهی توانسته اند به اعجاز دست یابند. از کشف نسبیت توسط انیشتین گرفته تا اشعار اعجاب انگیز و شگفت آور مولانا در خصوص پدیده‌های عالم هستی و ساز و کار قوانین خداوند یکتا.

مفهوم نبوغ بسیار با موضوع فیزیک کوانتوم مرتبط است زیرا (نیکولا ‌تسلا) به خوبی متوجه این موضوع مهم شده بود.

نبوغ شیخ الرییس ابوعلی سینا (ره)

نبوغ
رخ نما شیخ الرییس ابوعلی سینا نابغه بزرگ فلسفه

اگر از شما بپرسیم که ابن سینا چه کسی بوده، خواهید گفت: یک پزشک. اما اینطور نیست و این شناخت کامل و دقیق نمی‌باشد. ابوعلی حسین بن، عبدالله بن، حسن بن، علی بن سینا ملقب به «پورسینا» که جهان و بشریت به آن مدیون می‌‌باشد یکی از بزرگ‌ترین فلاسفه تاریخ جهان و از نوابغ ممتاز و تراز اول دنیا است که به جرعت و بدون کوچک‌ترین بزرگنمایی باید گفت که اختصاص لقب رییس فلاسفه مشاء و بزرگ‌ترین مغز تعقلی جهان اسلام تا به این لحظه سزاوار اوست.

آثار درخشان علمی، پژوهشی، هنری و به ویژه فلسفی ابن سینا در حال حاضر بزرگ‌ترین شخصیت‌های جهان را مبهوت خود نموده است تا جایی که لئوناردو داوینچی کتاب قوانین آتلانتیک را در اثر تاثیراتش از معیارالعقول ابن سینا نوشته است و توماس آکویناس از برجسته‌ترین فلاسفه و کشیش‌های مسیحی قرون وسطی به گفته خودش از کتاب شفاء ابوعلی سینا تاثیرات بی‌نظیر و اسرار آمیزی را کسب کرده است تا جایی که ریشه تفکرات آن در دکارت و بعد در کانت خود را نمایان می‌کنند.

کتاب قانون ابن سینا در طب همچنان در دانشگاه‌های مطرح جهان تدریس می‌شود که به نوبه خود باعث افتخار ایران، فخر اسلام و جهانیان است. دست آوردهای نوین و درخشان شیخ الرییس در فلسفه و حکمت اسلامی ستودنی است که شامل کتاب‌های شفاء، الاشارات و التنبيهات و … می‌شود.

ابن سینا این نابغه بی‌نظیر حکیم، پزشک، ریاضی‌دان، اخترشناس، فیزیک‌دان، شیمی‌دان، جغرافی‌دان، زمین‌شناس، شاعر، منطق‌دان، فیلسوف، موسیقی‌دان بوده است که شهرتش در 12 شاخه علمی بی‌بدیل است.

او در سن 10 سالگی حافظ قرآن شد و به علت وسعت دانش و آگاهی‌اش در علوم، استادان از پاسخ به سوالات دشوار و پر بارش عاجز ماندند تا اینکه به آن توصیه نمودند تا خودش به دنبال کشف حقیقت باشد. هر ایرانی باید به وجود این نابغه بی‌بدیل و تکرار نشدنی تاریخ افتخار کند و آن را سرلوحه کار، اندیشه و زندگی خود قرار دهد.

بدون اغراق و به دور از هر گونه تعصب، صادقانه باید گفت و پذیرفت که: «اگر در شرایط حاضر ابن‌سینایی دیگر متولد می‌شد، عالم تا 1000 سال آینده تعریف دیگری داشت.»

نبوغ نیکولا تسلا

اگر می‌خواهید اسرار عالم را کشف کنید، در مورد قوانین انرژی، فرکانس و ارتعاش تفکر کنید.   نیکولا تسلا

ارتباط مستقیمی میان نبوغ و نحوه رسیدن به آن وجود دارد که با درک آن و مجموعه راهکارهایی که شما را به سمت آن هدایت می‌کند تحولاتی را به شکل ملموس در شما نهادینه می‌سازد. تمامی این آگاهی‌ها، مجموعه ایدها، برنامه‌ریزی ضمیر ناخودآگاه و …  تماماً در دوره جامع تندخوانی فرزانگان به شکل جامع و روشن ارائه و تدریس شده است.

نبوغ آلبرت انیشتن

همه نابغه‌اند اما اگر شما نبوغ یک ماهی را با توانایی‌اش برای بالا رفتن از یک درخت بسنجید او در همه زندگی‌اش با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است.   آلبرت انیشتن

این جمله طلایی از آلبرت انشتن به این معنی است که همه انسانها ذاتا نابغه هستند و در ابتدا تولد از نبوغ بالایی برخوردار می‌باشند، اما انسانها با گذر زمان و همچنین فراموش کردن استعداد ها و قابلیت‌های خود این نعمت الهی را کمرنگ می‌کنند. بزرگ‌ترین نعمتی که اگر انسانها از آن استفاده کنند به شکوفایی و سعادت ابدی در تمامی زمینه ها دست پیدا می‌کنند. خودتان را لایق و ارزشمند بدانید چرا که پا بر این کره خاکی نهاده اید.

نتیجه گیری کلی

در مقاله نبوغ چیست مجموعه ای مفاهیم و راهکارهای بسیار جذاب ئ موثری بیان شد که در صورت اجرا در عمل می‌تواند شما را در مسیر نابغه شدن قرار دهد. در پاسخ به سوال نبوغ چیست همانگونه که بیان شد نبوغ یک توانمندی و استعداد است که هر کدام از ما باید آن را در خود شناسایی یا بگذارید بهتر بگوییم در خود کشف نماییم. کشف قابلیت‌های درونی در نهایت زمینه ساز درخشش و بالندگی خواهد شد.

در دوره جامع تندخوانی فرزانگان در مورد نبوغ، پرورش خلاقیت، کشف توانمندی‌های فردی، شناسایی علایق و استعدادهای منحصر به فرد شخصی آگاهی ها و تمارین فوق العاده اثرگذار و موثری بیان شده است که در صورت اجرا نتایج مهیج، جذاب و سرنوشت سازی را برایتان در ابعداد وسیع و گسترده پدیدار می‌سازد. زمان را از دست ندهید و از همین حالا شروع کنید.

‫3 نظر

  • جهانگیر

    س. بسیار خوب بود. ممنون.

    4 فروردین 1403 در 11:46
  • ناشناس

    خیلی عالی بود

    28 بهمن 1402 در 16:52
  • عبدالصبور

    سلام عليكم ورحمة الله وبركاته!! بسيار مطلب دلپذیر . خداوند سبحان و تعالی شما را توفیق و نصرت مزید در راه علم و دانش بدهد. آمین

    12 شهریور 1402 در 22:24
  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخفیف دوره تندخوانی فرزانگان تا 1 خرداد - «کتاب بخوانیم»

    0 روز 0 ساعت 0 دقیقه 0 ثانیه