تخفیف دوره تندخوانی فرزانگان تا 1 خرداد - «کتاب بخوانیم»

0 روز 0 ساعت 0 دقیقه 0 ثانیه
ثبت‌ نام | ورود
منوی دسته بندی

خلاقیت چیست و افراد نوآور چه کسانی هستند

خلاقیت و نوآوری

اگر بخواهیم معنی اینکه «خلاقیت چیست» را بیان کنیم باید بگوییم که خلاقیت، پایه و اساس همه زیبایی‌ها و پیشرفت‌ها در عالم است. بدون ظهور و وجود خلاقیت امکان ترقی، رشد و بهبود بسیاری از مسائلی که با آن مواجه هستیم طبیعتا وجود نخواهند داشت. به جهان پیرامون تان با دقت ژرف تری بنگرید چه می بینید؟ به نظرتان بسیاری از زیبایی‌های فوق العاده جذاب و حیرت آور موجود در اطرافتان از کجا نشات گرفته‌اند؟

نسل جدید تلفن‌های همراه، بازی‌های گرافیکی مهیج، روش‌های جدید صعنت ساخت، شیوه جدید کسب‌وکارهای آنلاین، دنیای فضای مجازی، دیجیتال مارکتینگ و … به راستی خلاقیت چیست؟ برای درک بهتر این مفهوم با مقاله خلاقیت چیست همراه شوید. حتما در فضای مجازی درباره خلاقیت و نوآوری مفاهیم و اطلاعات گوناگونی شنیده اید. ما در مقاله خلاقیت چیست به خلاقیت و نوآوری به شکل کاملا متفاوتی پرداخته‌ایم و شما را با ظرایف آن بهتر آشنا می‌کنیم.

روش بیان شده پایه و بنا اصلی خلاقیت است که ما آموزش می‌دهد تا با رویکردی جدید و نو به انواع مسائل نگاه کنیم. خلاقیت علاوه بر آنکه نقش اساسی در رشد فکری و شکوفایی ذهنی دارد منجر به شناسایی بهتر استعدادها نیز می‌گردد. منجر می‌شود تا از زاویه‌ای کاملا متفاوت و البته دقیق و ظریف تر به جهان و درون خودمان نگاهی کنیم و دست به ابداع‌گری بزنیم.

خلاقیت
معنی خلاقیت

معنی خلاقیت چیست

خلاقیت به معنی به‌وجود آوردن و قدرت ابداع‌گری است. زمانی که از خلاقیت و یا حتی از خلاق شدن سخن می گوییم منظورمان حرکت به سوی موضوعات جدید و کشف مطالب نو است زیرا؛ هنگامی که با تفکر مذکور شروع به انجام یک کار و یا فعالیتی که به آن علاقه مند هستیم می کنیم به شکل غیر ارادی و کاملا ناخودآگاه به فهم مفاهیم عمیق تر و پراهمیت تر می رسیم.

مطالب و موضوعاتی که حامل یک معنا و پیامی کارآمد برای ما هستند. احتمالا این سوال مهم پس درک معنی خلاقیت چیست در ذهنتان ایجاد شده است که ما چگونه باید این مفاهیم پراهمیت و پرمعنا را پیدا کنیم؟ از چه روش و الگوهایی باید استفاده کنیم تا مرا را به راحتی و در زمان کم این مسیرها هدایت کند؟

خلاقیت یک قوه بی‌نظیر الهی

خلاقیت
برای پرورش قوه خلاقیت باورهای مثبت بسازید

همه پیشرفت های علمی و غیرعلمی صورت گرفته، تماما از نیروی فوق هوشمند خلاقیت و نوآوری بوده است. یک توانمندی بی نظیر الهی که در همه انسانها از بدو تولد تا زمان مرگ موجود است و با دقت و سرعت فوق العاده بیشماری در حال فعالیت. اما به راستی چه کسی می تواند این نیروی پنهان را آشکار سازد و از کاربردهای شگفت انگیزه آن نهایت بهره و سود را کسب کند؟

درست است، آن دسته از افراد هوشیاری که به دنبال فراگیری قواعد درست و دسته اول هستند.

امروز در مقاله خلاقیت چیست ما مضاف بر ارائه اطلاعات روز جهت آشنایی اولیه، بخشی از آن قواعد تازه و دسته اول را خدمت شما دوستان عزیز آموزش خواهیم داد. در دوره جامع تندخوانی فرزانگان، ما در خصوص قدرت خلاقیت، روش های نوین پرورش خلاقیت، فعالسازی ضمیر فوق خودآگاه و تمرینات تخصصی برای شکوفایی هر چه بهتر خلاقیت را به صورت جامع و کامل برای اولین بار در ایران به صورت تخصصی همراه با تجربیات اثبات شده میدانی آموزش داده ایم.

چگونه خلاقیت خود را پرورش دهیم

خلاقیت
راه‌های استاندارد رشد و ایجاد خلاقیت

در این بخش قصد داریم تا دو راهکار راهگشا را معرفی کنیم. باور و پذیرش مفاهیم ارائه شده قوه خلاقیت شما را بیدار می کند و به تدریج با انجام مداوم آن را شکوفا می سازد. لازم به ذکر است که در دوره جامع تندخوانی فرزانگان مبحث خلاقیت برای اولین بار در ایران به شکل نوینی آموزش داده شده است که در انتها اندیشه و رفتار شما را بسیار خلاق و پویا می‌سازد.

خودشناسی مقدمه خلاقیت است

آیا فرد منظم و مرتبی هستید؟ آیا از انضباط فردی منسجم و پویایی برخوردار هستید؟ آیا مجموعه کارهایی که قرار است در طول روز انجام دهید مطابق با یک برنامه ریزی معین و مشخص است؟ به چه میزان در فعالیت های روزمره تان جدیت و تعهد دارید؟ به میزان به قوانین و مقررات جامعه و … پایبند هستید؟ آیا راس ساعت در محل ملاقات حاضر می شوید؟

اگر پاسخ شما نسبت به سوالات طرح شده منفی و یا کم و بیش منفی است باید ابتدا شخصیت تان را به صورت بنیادین اصلاح کنید.

سرآغاز خداشناسی، خودشناسی است.  امام علی (ع)

شناخت و ایمان به یک نظم برتر و واحد

اگر یک تحقیق و بررسی گذرا بر زندگینامه افراد برجسته و شخصیت های سرآمد جهان داشته باشید متوجه این نکته طلایی خواهید شد که تمامی نوابغ علمی و غیر علمی تاریخ از یک ویژگی مشترک برخوردار بوده اند و آن هم چیزی جز اعتقاد به یک نظم برتر نبوده است. نظم یا متر و میزان یکی از صفات خداوند منان است که کیهان را بر آن استوار و پابرجا نموده است.

اگر در عالم هستی متر و معیار وجود نمی داشت قطعا علم ، هنر و اخلاقی هم وجود نداشت.

شیرین‌ترین نتیجه دقت و نظم، پیروزی است.  ایمانوئل کانت

ایمانوئل کانت یکی از بزرگ ترین فیلسوفان آلمانی نتیجه نظم را پیروزی تعبیر کرده است. بدون وجود نظم امکان پیشرفت و جهش به سوی مراتب بالاتر انسانی وجود نخواهد داشت. خلاقیت و کشف روابط نو یکی دیگر از مراتب کمال انسان است و زمانی به ظهور می رسد که ما در مرحله نخست با شناخت صحیح قوانین الهی، قدم در راه ساخت اندیشه سلامت و زنده برداریم.

در دوره جامع تندخوانی فرزانگان در خصوص پرورش خلاقیت مفاهیم و آگاهی های فوق العاده کارآمد و راهگشایی را آموزش داده ایم.

خلاقیت
خلاقیت در خلاصه نویسی و جمع بندی

خلاقیت چیست مهارت است یا استعداد

آیا خلاقیت و نوآوری یک مهارت است؟ آیا خلاقیت و نوآوری ارتباط مستقیمی با استعداد دارد؟ در پاسخ باید بگوییم که خلاقیت و نوآوری فقط یک نیرو الهی است که افراد باید آن را در خود ایجاد، پرورش و با گذر زمان بهبود و درنهایت شکوفا سازند. همانند حافظه و تمرکز حواس که ما باید طبق یک سری از قواعد و اصول عمل کنیم تا در کوتاه مدت شاهد نتایج درخشانش باشیم.

خلاقیت چیست؟ فقط یک شاهکار الهی است

خلاقیت یک مهارت و یا استعداد ذاتی به شمار نمی آید و فرا تر از مطالب بیان شده در شبکه های اجتماعی ، وب سایت های گوناگون و … است. خلاقیت در حقیقت یک نیروی بالقوه و پنهانی است که باید با فعالیت مستمر طبق یک قاعده صحیح، بالفعل و نمایان شود.

بنابراین نمی توانیم خلاقیت را جزوه استعداد و یا مهارت دسته بندی کنیم زیرا بسیار فرا تر از موضوعات بیان شده است. خلاقیت یک فرضیه وابسته به خرد، باور و ایمان ما نسبت به تحقق هر موضوعی است.

تندیس داوود شاهکار میکل آنژ

برای درک بهتر موضوع نوآوری چیست، نیرو وابسته به خرد، باور و ایمان بگذارید تا داستان تولد تندیس داوود اثر میکل آنژ را با یک دیگر بررسی کنیم. میکل آنژ بزرگ ترین نقاش ، معمار و پیکرتراش ایتالیایی دوره رنسانس والا که خالق تندیس معروف داوود می باشد راز تولد و خلق آن را چنین می گوید: من تصویر داوود را در دل آن تخته سنگ های سخت دیدم.

این سخن حامل آن پیام باور، ایمان و اندیشه توانگرانه خلق زیباترین اثر است. اثری که هنوز آفریده نشده اما با باور به ظهور زیبایی ساخته می شود.

متعهد باشید تا خلاق بمانید

باور به نظم برتر در نوابغ موسیقی کلاسیک

باور به چنین اعتقاد و ایمانی که موجب حرکت و تحقق آن می گردد در اصل قدرت خلاقیت را بیدار و هویدا می سازد. از یوهان سباستیان باخ تا ولفگانگ آمادئوس موتسارت ، نوابغ برتر هنر و موسیقی کلاسیک تماما در اثر باور و ایمان به نظم برتر  قدرت کشف و خلق چنین قطعات حیرت آوری را در خود بیدار و هوشیار نموده اند.

خط صعودی کلیه مفاهیم ارائه شده را می توان در نوع افکار و از همه مهم تر ویژگی های شخصیتی این بزرگان به خوبی مشاهده کرد.

هدف من از وضع موسیقی، ظهور جلال و شکوه خدا است.  یوهان باخ

در دوره جامع تندخوانی فرزانگان در خصوص قدرت خلاقیت ، باورهای خارق العاده برای شکوفاسازی نیروی خلاقیت و هم چنین تمرینات و آگاهی های فوق العاده حائزاهمیتی که به راستی یک تغییر و تحول سازنده در تک تک ذرات نورون های مغزی تان ایجاد می کند به صورت جامع همراه با مثال و ارائه تجربیات کسب شده میدانی آموزش داده شده است.

پیشنهاد می کنیم اگر به دنبال یک جهش موثر و تحول ساز در زندگی شخصی و کسب و کارتان هستید از این دوره بی بدیل و استثنایی استفاده کنید.

خصوصیات افراد خلاق و نوآور

خلاقیت چیست
انسانهای خلاقیت به جای چگونگی به تحقق ایده‌های خود می اندیشند

طبق آخرین تحقیقات و بررسی های صورت گرفته مشخص شده است که افراد خلاق از هیچگونه ویژگی ذاتی یا به بیان دیگر خدادای نسبت به سایر افراد یک جامعه برخوردار نمی‌باشند. تنها ویژگی افراد خلاق و نوآور متعهد بودن آنها در تبعیت از قواعد و اصول نظام آفرینش می‌باشد. قوانین بدون تغییر و سازنده ای که توسط آن نظم برتر که خداوند یکتا نام دارد در حال اتساع، بهبودی و رشد روز افزون است.

برای درک بهتر چندین ویژگی افراد خلاق و نوآور را با یک دیگر بررسی می‌کنیم:

  • افراد خلاق پرانرژی، خوش خلق و مهربان هستند و تحت هیچ شرایطی احساس خوب خود را تغییر نمی‌دهند.
  • افراد خلاق و نوآور اعتماد به نفس فوق العاده بالایی دارند و آن را در هر شرایطی تقویت می‌کنند.
  • افراد نوآور عاشق آموختن هستند و این فرآیند را تا آخرین لحظه عمرشان ادامه می‌دهند.
  • انسانهای نوآور خود را مسئول تمام پیش‌آمدهای زندگی می‎‌دانند و در ذهن آنها عامل بیرونی تعریف نشده است.
  • یک انسان خلاق و نوآور با رویی باز و گشاده آمادگی مواجه با هر رویداد و اتفاقی را دارد.
  • یک فرد خلاق می‌داند که باید در هرشرایطی با مسائل گوناگون مواجه شود و آن را حل نماید لذا از آن ابایی ندارد.
  • یک فرد خلاق علاقه مند است تا در کوتاه تربن زمان ممکن به اهداف خود دست یابد بنابراین؛ یک تندخوان حرفه‌ای نیز است.

نقش سن در خلاقیت چیست

خلاقیت
نوآوری با غایتمندی میسر خواهد شد

برای فهم بهتر این موضوع لازم است تا بار دیگر مفهوم خلاقیت را مورد بازبینی قرار دهیم البته خلاقیت مفاهیم بسیار وسیع و متنوعی دارد که در دوره جامع تندخوانی فرزانگان آموزش داده می شود. خلاقیت یک نیرو و انرژی درونی در تمامی انسانها است که از بدو تولد تا آخرین لحظات زندگی به صورت سیال در حال فعالیت می باشد.

فعالیتی که اگر بیدار نگردد تا آخرین لحظه پنهان و به صورت کور باقی می ماند. بنابراین هیچگونه تاریخ انقضایی برای به اتمام رسیدن، کم رنگ شدن و و از بین رفتن ندارد. طبق تحقیقات افراد بسیار زیادی در سنین بالا دست به بیشترین اختراعات و اکتشافات مهیج و خارق العاده زده اند.

طبق جدید ترین تحقیقات انجام شده میانگین بیشترین نوآوری را در سنین 75 سال بوده است و این یعنی خلاقیت هیچگونه ارتباطی با سن که نوعی عوارض به حساب می‌آید ندارد و اگر فرد در مسیر پرورش و رشد فکری و تفکر عمیق باشد می‌تواند در هر لحظه دست به خلق پدیده‌های تازه بزند.

خلاقیت و نوآوری در دو الگو سالمند و جوان

یادگیری مهارت تندخوانی از الزامات جدی رسیدن به خلاقیت است

برای باور پذیر ساختن بهتر موضوع سن و خلاقیت باید به سرهنگ ساندرس که بازنشسته ارتش آمریکا بود به عنوان الگو افراد سالمند و مارک زاکربرگ جوان‌ترین و ثروتمندترین انسان به عنوان الگو افراد جوان اشاره کرد. کلنل هارلند دیوید ساندرز زمانی که از ارتش آمریکا بازنشته شد به فکر عملی نمودن ایده اش یعنی توسعه مرغ کنتاکی بود که در نهایت با طی کوشش بسیار و در اوج بی‌پولی توانست به عنوان پایه‌گذار مرغ‌های سوخاری نام خود را با تاسیس 6000 هزار شعبه تحت عنوان رستوران زنجیره‌ای Kentucky Fried Chicken (مخفف: KFC) در سراسر جهان ثبت کند.

مارک زاکربرگ نیز در سن 21 سالگی زمانی که ایده فیسبوک به انگلیسی: Facebook در ذهنش ایجاد شد با محقق نمودن آن در عمل و دنیای واقعی توانست در سن 26 سالگی نام خود را جزوه چندین ثروتمند جهان ثبت نماید. لذا با توجه به حقایق به وجود آمده در تاریخ باور پذیری موضوع خلاقیت و ارتباط آن با سن بهتر برایمان آشکار می‌گردد و درک این حقیقت که نوآوری و قوه متولد نمودن یک ایده تازه و بکر می‌تواند در هر سنی محقق شود.

راه پرورش خلاقیت چیست؟ مشاهده الگوهای خلاق

مطالعه را جزو پایه‌های اساسی زندگی‌تان کنید تا خلاق بمانید

یکی دیگر از معجزات خلاقیت نو بودن آن است. یعنی اگر شما در میانسالی اقدام به فعالسازی و پرورش آن کنید با همان کیفیت و اثرگذاری مواجه می شوید که افراد در سن نوجوانی و یا جوانی با آن مواجه هستند. بنابراین برای رسیدن هر چه سریع تر به آرزوها و رویاهایتان از همین حالا شروع کنید و با مشاهده کردن الگو های موفق تاریخ، اثبات این باور فوق العاده کاربردی و تاثیرگذار را در خود شکوفا سازید.

قدرت خارق العاده خلاقیت و نوآوری بی‌نهایت است

بنابراین اگر در رده میانسالان و بالاتر قرار دارید ، نگران کم رنگ شدن این نیروی الهی پاک در وجودتان نباشید. خلاقیت همانند یک مطلب حفظ شده نیست که با گذشت زمان و عدم پیگیری مداوم شما پاک شود. ایمان به خداوند متعال و امید به صبح روشن اساسی ترین رکن های افزایش قدرت خلاقیت و زنده نگه داشتن آن است.

بنابراین با تمام وجودتان حرکت کنید، باورهای قدرتمند کننده افراد موفق و برجسته جهان را در خود ایجاد و قدم در راه تحول خود در تمامی جنبه ها بردارید.

روش‌های خلاقیت ذهنی چیست

خلاقیت چیست
از شیوه‌های تقویت قوه خلاقیت و نوآوری بهداشت فکر است

برای آنکه ذهنمان به خلاقیت و نوآوری نزدیک تر شود لازم است تا با چند قواعد آشنا شود. آگاهی داشتن از این قواعد و رسوخ نمودن در دل آن از قدرت فوق العاده بالایی برخوردار است. این قدرت به شما این امکان را می دهد تا ذهن خود را هر بار نسبت به قبل خلاق تر و پویا تر نمایید، هر بار نسبت به قبل زنده تر و سلامت تر سازید.

جهان در حرکت است زیرا خلاقیت یعنی: حرکت

از آنجایی که عالم هستی همانند یک قطار با سرعت فوق تصور در حال حرکت به سمت جلو و کشف مناظر ناشناخته است ، ما نیز چاره ای جز همراه شدن با این قطار نداریم. عدم هماهنگی با جهان هستی به منظره توقف، شکست و نابودی ما است، بنابراین مجبور هستیم تا همگام با خداوند مهربان به پیش برویم.

به سرزمین های پنهان وجودمان سفر کنیم و با مشاهده زیبایی های دگرگون کننده زمینه رشد و موفقیت مان را در همه حوزه ها بهبود و تقویت سازیم.

جهان در تکامل است و خلاقیت پله پله است

فقط کافی است تا به نمودار صعودی کیهان نگاهی دقیق بیندازید. میزان رشد جهشی علم، تکنولوژی، فناوری، فرهنگ، مواد غذایی، صعنت ساختمانی، شیوهای نوین و جدید کسب درآمد و کسب‌وکار گواهی دهنده رشد و اتساع جهان هستی است. بنابراین باید از قوانین، اصول و شرایط پرورش خلاقیت آگاهی پیدا کنیم و با انجام پیوسته و مداوم تمرینات آن را پر رنگ تر و اثرگذار تر از گذشته سازیم.

یادتان باشد بدون صرف انرژی، زمان و کار مداوم هیچ یک از نتایج ارزنده و معجزه آسا محقق نخواهد شد.

بزرگ‌ترین نوابغ جهان آزمون و خطا نموده‌اند

نتیجه گیری نهایی

خلاقیت چیست؟ بار دیگر مرور می کنیم، خلاقیت یک نیروی فوق هوشمند در درون همه انسانها است و سطح کیفی آن فراتر از یک مهارت و یا استعداد است. با استفاده از قدرت خلاقیت ما قدرت کشف و آفرینش خواهیم داشت، موضوعات تازه ای که زمینه رشد و ارتقا جهش ذهنی و عملکردی ما را تشکیل می دهند.

مفاهیمی که در اثر قدرت خلاقیت تولید می شوند از توان فوق افسانه ای برخوردار اند و پدیدار کنند ثروت ، نفوذ کلام ، افزایش تمرکز حواس و … می باشند. فعالسازی، کیفیت فعالیت و اثربخشی نیروی خلاقیت تحت هیچ شرایطی وابسته به سن اشخاص نمی‌باشد و مستقل عمل می کند.

بنابراین همه ما باید با توجه به قوانین و قواعد صحیح موجود که در دوره جامع تندخوانی فرزانگان آموزش داده شده است نیروی خلاقیت خود را بهبود، پرورش و ارتقا بخشیم تا علاوه بر افزایش توانمندی ها، آن دسته از استعدادهای ناشناخته و پنهان در درونمان نیز کشف شوند و به مرحله ظهور و استفاده عملی برسند.

نیرو پاک و سرنوشت ساز الهی درون تان را بکار گیرید و با شناخت قوانین الهی حاکم بر جهان هستی در هر لحظه در صدد تقویت و اصلاح آن باشید. جهت مطالعه مقالات فوق العاده دیگر به بلاگ مراجعه کنید.

یک نظر

  • ناشناس

    سلام مطالب آموزنده و عالی بود.

    14 دی 1401 در 19:34
  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخفیف دوره تندخوانی فرزانگان تا 1 خرداد - «کتاب بخوانیم»

    0 روز 0 ساعت 0 دقیقه 0 ثانیه