تخفیف دوره تندخوانی فرزانگان تا 1 خرداد - «کتاب بخوانیم»

0 روز 0 ساعت 0 دقیقه 0 ثانیه
ثبت‌ نام | ورود
منوی دسته بندی

دوره تندخوانی فرزانگان | جلسه 11

جلسه 11 دوره تندخوانی فرزانگان، در خصوص «تمرکز حواس و راه‌های تقویت و بهبود دقت و توجه» است.

در این جلسه اساسی‌ترین قواعدی که شما با استفاده از آن قادر خواهید بود تا دقت، توجه و تمرکز حواس‌تان را به صورت قابل توجهی افزایش دهید از صفر همراه با ارائه تمرینات کاربردی و بسیار اثرگذار آموزش داده شده است.

داشتن تمرکز بالا مزایا و اثرات بسیار خارق العاده‌ای را به همراه دارد که مهم‌ترین آنها به اختصار شامل:

1) مشتاق‌تر نمودن دانشجو یا دانش آموز به مطالعه کتاب‌های غیر تخصصی و درسی که خود مزیتی بزرگ است.

2) تصدیق فراگیر به درک و فهم راحت، ساده و سریع خود که غالباً با کیفیت و جاذبه عالی صورت می‌پذیرد.

3) تقویت حافظه‌های حسی، کوتاه مدت و بلند مدت در ذخیره‌سازی و بازیابی حداقلی مطالب و معانی.

4) عدم فراموشی مستمر ساده‌ترین موضوعات و افزایش بازدهی حافظه کوتاه مدت در ذخیره‌سازی اطلاعات.

5) پرورش و بهبود عملکرد مغز در پردازش دقیق، سریع و همه جانبه داده‌ها با صرف حداقل انرژی.

6) پویایی فکری و ارتقا قدرت تامل و تفکر که عموماً با اختراع، اکتشاف، نبوغ و نوآوری همراه است.

7) افزایش احساس امید در افراد، امیدی که انرژی روحی، فکری، جسمانی و ذوق و شوق آنها را تا دستیابی به اهداف زنده و بیدار نگه می‌دارد و جزو اساسی‌ترین ارکان رشد و رسیدن به موفقیت و سعادت در زندگی فردی و شغلی است.

8) عدم پرش‌های مستمر فکری و وسواس به هنگام مطالعه و یادگیری مفاهیم.

9) ارتقا قدرت یادگیری و فهم به مراتب روان‌تر پیچیده‌ترین معانی (مجموعه اطلاعاتی که به ظاهر سنگین به نظر می‌آیند).

10) به دست آوردن کنترل ذهن به جهت تشخیص و زمینه چینی برای تنظیم و طراحی اهداف در آینده (هدف گذاری).

نداشتن دقت و توجه کافی بر یک مسئله، کاهش تمرکز حواس، حواس پرتی‌های مداوم، فراموشی مفاهیم، عدم درک مطلب نیرومند و کامل، پراکندگی توجه، شلوغی ذهن، آشفتگی فکری، تنش‌های روحی و فقدان تفکر صحیح بر اساس موازین عقلی و منطقی یکی از حیاتی‌ترین موضوعاتی است که ریشه آن در نبود تمرکز حواس بالا می‌باشد.

آیا تا به حال از خود پرسیده‌اید که چرا ذهن‌تان بر روی یک موضوع نمی‌تواند دقت و توجه همه جانبه‌ای را داشته باشد؟ چرا ذهن‌تان به شکل غیر ارادی بر محرک‌های مختلف خود را درگیر می‌کند؟ چرا ذهن‌تان تحت کنترل خودتان نیست و شما بر روی آن احاطه و تسلط کافی ندارید؟ آیا شرایط بیرون از ذهن باید حاکم بر انسان باشد یا بر عکس، ذهن باید آنگونه که دوست دارد شرایط را برای خود بسازد و از نو باز تعریف کند؟

اینها مهم‌ترین مسائلی است که در جلسه 11 به صورت کاملاً مفصل بیان و تبیین خواهد شد. در این جلسه مهم‌ترین عوامل حواس‌پرتی به همراه راه‌های شناسایی آن مورد بررسی قرار گرفته و شما به انضمام یادگیری مهارت کنترل ذهن به جهت انسجام فکر و قلب با تمرینات افزایش تمرکز حواس و ارتقا قدت دقت و توجه آشنا خواهید شد.

البته لازم به ذکر است که این نکته فوق ضروری بار دیگر تکرار شود که شما در جلسه 11 نکات، آگاهی‌ها، تمرینات، راهکارها و راه و روش‌های را می‌آموزید که «کمتر فردی به آن پرداخته و از آن دریچه به موضوع افزایش تمرکز حواس» پرداخته است. به همین دلیل دقت، توجه و تمرکز شما در این بخش به شکل کاملا راحت و ساده بهبود و نسبت به گذشته به صورت فوق العاده کارآمدی تقویت خواهد شد به شکلی که دیگران از این تغییر شما به وضوح مطلع می‌شوند.

اگر به دنبال کسب نتیجه حداقلی از فایل صوتی جلسه 11 هستید و دوست دارید تا به تمام نکات آن اشراف و آگاهی کامل و همه جانبه‌ای را پیدا کنید به شما توصیه می‌کنم تا حتما هر فایل را 5 بار از ابتدا تا انتها با دقت و توجه بالا گوش کرده و نکات آن را یادداشت نمایید. به هر میزانی که تعهد و جدیت شما در انجام عملی این راهکارها بیشتر باشد، سرعت دستیابی به نتایج مورد انتظار شما نیز بیشتر خواهد بود.

منتظر نظرات و دیدگاه‌های ارزشمندتان هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخفیف دوره تندخوانی فرزانگان تا 1 خرداد - «کتاب بخوانیم»

0 روز 0 ساعت 0 دقیقه 0 ثانیه